Silo’s Wald Michelbach

Voor de Duitse organisatie IGENA werden op het industriepark in Wald-Michelbach een tweetal silo’s waterdicht gemaakt. De binnenvloer van deze silo’s ligt enkele centimeters lager dan de buitenvloer, wat zorgt voor lekkages in de voegen. Dit zorgde de afgelopen jaren voor grote problemen, aangezien er grote verwarmingsketels in de silo’s staan. Met het vloeibaar rubber van Baushield werd dit probleem eenvoudig, binnen één dag opgelost.

Allereerst zijn de voegen goed, dik ingesmeerd met vloeibaar rubber. Vervolgens werd hier een laag GeoTex ingeplakt, wat zorgt voor extra versteviging. Deze GeoTex werd vervolgens nogmaals ingesmeerd met een dikke laag Multifunctioneel Vloeibaar Rubber, waardoor een laagdikte van 2 mm werd behaald. Met deze laagdikte zijn de silo’s opnieuw jarenlang waterdicht, en is het probleem met lekkages uit de wereld.

Gerealiseerde projecten

Waterdichting, Brier59 – Van der Heijden

Projectinformatie Project: Brier59, Geffen/Oss De waterdichting onder maaiveld is verzorgd door Van der Heijden Bouw, met de waterdicht producten van Baushield. Brier59 zit langs de snelweg A59. Je kunt er…