Een waterdichte garantie voor kwaliteit

met Multifunctioneel Vloeibaar Rubber

Kelders en andere ondergrondse constructies kunnen het meest effectief vanaf de buitenzijde worden afgedicht. Multifunctioneel Vloeibaar Rubber is een flexibele rubbercoating die ervoor zorgt dat vocht geen kans krijgt om in de constructie te dringen. Deze afdichting, die doorgaans in de ruwbouwfase wordt aangebracht, is puur ter preventie.

Al jarenlang worden kelders waterdicht gemaakt met de conventionele bitumenproducten. Hoewel deze producten een goede afdichting zijn, leidt een dergelijk systeem toch vaak tot problemen. Na verloop van tijd wordt de bitumen hard. Wanneer de constructie, en daarmee de ondergrond, gaat werken kan er scheurvorming optreden. Reparaties zijn niet meer uit te voeren en na enkele jaren komen er (vocht)schades en lekkages. Multifunctioneel Vloeibaar Rubber is een VOC-vrije 1K systeem dat wordt aangebracht door onze gecertificeerde applicateurs. Het rubber component wordt verspoten of gerold. Nadat de Multifunctioneel Vloeibaar Rubber is uitgehard kan de isolatie worden verlijmd met een dikkere variant vloeibaar rubber. Op deze manier creëer je een compleet elastisch systeem.

Na afronding van het project is de buitenzijde van de kelder of bouwconstructie beschermd tegen indringend vocht. In het flexibele, naadloze membraan zal nooit scheurvorming optreden. Onze gecertificeerde applicateurs kunnen u dan ook een garantie geven tot 10 jaar!

  • Razendsnelle verwerking door gecertificeerde applicateur

  • Uitstekende hechting op verschillende ondergronden

  • 10 jaar product- én applicatiegarantie

  • Milieuvriendelijk product en verwerking

  • Blijvende elasticiteit van 700%

  • Naadloos membraan