Diverse / andere toepassingen vormen geen enkel probleem

De toepassingen van rubber coatings houdt gelukkig niet op bij daken, gevels of kelders. Het vloeibare rubber kan worden gebruikt in gigantisch veel toepassingen. Vaak worden we verrast door klanten met een nieuwe toepassing die zij hebben gevonden.

Diverse toepassingen

Multifunctioneel Vloeibaar Rubber kan worden gebruikt voor alle klussen klein of groot. Waterdicht, luchtdicht, geurdicht en roestwerend zijn de resultaten na het gebruik van vloeibaar rubber. Een aantal voorbeelden:

  • Waterdicht maken van een douche of badkamer
  • Waterdicht maken van een vloer, schoorsteen of dakgoot
  • Waterdicht en roestwerend maken van schepen
  • Waterdicht en roestwerend maken van dijken en damwanden
  • Geurdicht maken van mestputten in een varkensstal
  • Kortom, alles van hout, staal, steen en veel kunststof kan water-, lucht-, geurdicht en roestwerend worden gemaakt met vloeibaar rubber.

Het Multifunctionele Vloeibare Rubber is een aangepast asfalt emulsie materiaal dat gebruik maakt van exact geformuleerde polymeren die unieke elastomeer prestaties leveren. Dit product is ontworpen om een naadloos monolithisch membraan tot stand te brengen dat 100% zal binden met de meeste (bouw)materialen. Dit milieuvriendelijke, enkel component materiaal is veilig te gebruiken, VOC-vrij, op basis van water, vrij van schadelijke geuren en niet giftig.

Multifunctioneel Vloeibaar Rubber is ontworpen voor diverse toepassingen. Het is in staat om – eventueel in combinatie met of Geotex – gedetailleerd werk water- en luchtdicht te maken.

Multifunctioneel Vloeibaar Rubber wordt aangebracht met ofwel een roller of kwast van goede kwaliteit. Dit veelzijdige materiaal kan ook worden aangebracht met behulp van een professioneel HVLP systeem.

Marine
Agricultuur
Damwanden
Grondwaterretentie
Silo's

Menu