Luchtdicht bouwen, herontwikkeling 86 apparementen QV10 – Bouwbedrijf Sprangers

Projectinformatie

Project: Luchtdicht bouwen Waalwijk

Voor het project Buurtplan Besoyen in Waalwijk is Baushield leverancier geweest voor het luchtdicht bouwen van Sprangers Bouwbedrijf. Het gehele project betreft een grootschalige herontwikkeling van vier deelprojecten, genaamd De Pastorie, Kindcentrum Besoyen, De Poort en Kasteellaan. Sprangers is uitvoerder voor twee van de deelprojecten, namelijk De Pastorie en De Poort.
De deelprojecten bestaan uit 19 individuele zorgappartementen, groepswoningen en een activiteitenruimte, 29 individuele appartementen en 48 huurappartementen. Sprangers heeft deze voorzien van een luchtdichting d.m.v. de LDR-100.De kitvariant werd gebruikt om verschillende details luchtdicht te maken. Door de foto’s krijgt u een goed beeld van de kozijnaansluitingen. Eén van de belangrijkste peilers. Dankzij de afwerkingen met Baushield producten voldoen de woningen aan de qv10 norm.

Gerealiseerde projecten

Waterdichting, Brier59 – Van der Heijden

Projectinformatie Project: Brier59, Geffen/Oss De waterdichting onder maaiveld is verzorgd door Van der Heijden Bouw, met de waterdicht producten van Baushield. Brier59 zit langs de snelweg A59. Je kunt er…