Luchtdicht bouwen, 26 appartementen en 11 woningen – Bouwbedrijf Pennings

Projectinformatie

Project: Luchtdicht bouwen Cuijk

Voor opdrachtgever woningcorporatie Mooiland Vastgoed in Ede is er in Cuijk een project gerealiseerd door Bouwbedrijf Pennings. Het project betreft een nieuwbouw van 26 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen en 11 eengezinswoningen in de Valuwe. Huizen worden gerenoveerd of gefaseerd vernieuwd. In september 2014 is het project van start gegaan en medio 2015 is het opgeleverd.
Het gehele project heeft Baushield luchtdicht gemaakt. Eerst purren we de kieren en naden met behulp van LDP-1000. Onze luchtdichte elastische purschuim, getest tot 1000 Pascal. Vervolgens gebruiken we onze LDR-100 kitworsten om het gebouw luchtdicht te maken.Om het balkon ook beloopbaar te maken voor de eigenaar is over de laag Roller/Brush Rubber nog tegelwerk aangebracht. Deze tegels zijn vastgelijmd met Trowel Rubber. Dit zorgt voor een uitstekende hechting tussen het vloeibaar rubber en het tegelwerk.

Gerealiseerde projecten

Waterdichting, Brier59 – Van der Heijden

Projectinformatie Project: Brier59, Geffen/Oss De waterdichting onder maaiveld is verzorgd door Van der Heijden Bouw, met de waterdicht producten van Baushield. Brier59 zit langs de snelweg A59. Je kunt er…