Dakgootrenovatie Wald Michelbach

Onze vaste opdrachtgever, IGENA, zat met een probleem. Hun gootconstructies waren versleten en er deden zelfs al enige lekkages voor. De goten waren lastig bereikbaar en vervangen was vrijwel onmogelijk. Vandaag dat zij bij Baushield terecht kwamen. Met onze Roller/Brush Rubber werd de gehele constructie waterdicht gemaakt.

De goten – in totaal 115 strekkende meter – zijn een dag voor de applicatie schoongemaakt met Baushield universele reiniger. Na een dag droging is Roller/Brush Rubber aangebracht. Allereerst is hiermee Geotex ingebed over alle naden en scheuren. Vervolgens is de toplaag Roller/Brush Rubber aangebracht met 2 mm laagdikte.

Door het vochtige weer heeft de droging van het product wat langer geduurd. Na enkele dagen was de constructie echter helemaal uitgehard en voor jaren beschermd tegen alle weersinvloeden.

Gerealiseerde projecten

Waterdichting, Brier59 – Van der Heijden

Projectinformatie Project: Brier59, Geffen/Oss De waterdichting onder maaiveld is verzorgd door Van der Heijden Bouw, met de waterdicht producten van Baushield. Brier59 zit langs de snelweg A59. Je kunt er…