Dakgootrenovatie Berlicum

Voor deze particuliere klant in Berlicum werd een oude zinken dakgoot gerenoveerd. De klant had last van verschillende lekkages en ook het zink was versleten en daardoor dunner geworden. Een nieuwe zinken dakgoot is erg prijzig, vandaar dat hij op zoek ging naar andere mogelijkheden. Hij kwam uiteindelijk bij Baushield terecht, die de levensduur van zijn dakgoot met tientallen jaren konden verlengen.

Allereerst zijn de lekkages en naden voorbehandeld met GeoTex, voor extra versteviging en bescherming. Vervolgens is de hele dakgoot ingesmeerd met een laag Multifunctioneel Vloeibaar Rubber. De applicateur heeft hierbij gestreefd naar een minimale laagdikte van 2 mm.

Binnen 24 uur was het product geheel uitgehard en was de goot weer beschermd tegen alle weers- en seizoensinvloeden. Met een tienjarige garantie was de klant vanzelfsprekend erg tevreden. Geen lekkende dakgoot meer, dankzij deze betaalbare oplossing.

Gerealiseerde projecten

Waterdichting, Brier59 – Van der Heijden

Projectinformatie Project: Brier59, Geffen/Oss De waterdichting onder maaiveld is verzorgd door Van der Heijden Bouw, met de waterdicht producten van Baushield. Brier59 zit langs de snelweg A59. Je kunt er…