Baushield zoekt professionele applicateurs

Afgelopen week stond Baushieldmet een uitgebreid artikel in het Eisma’s Schildersblad. Baushield is namelijk binnen de schilderbranche op zoek naar een twintigtal enthousiaste bedrijven die hun product- en dienstenaanbod willen uitbreiden. Zij worden opgeleid tot officiële Baushield applicateurs.

Baushield’ vloeibaar rubber is dé flexibele coating die wordt gebruik voor afdichting, bescherming en reparatie van verschillende materialen. Overal waar een ondergrond water- en/of luchtdicht gemaakt moet worden, kan het worden toegepast. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook enorm.

Voor de grotere projecten, denk aan daken, kelders, kozijnaansluitingen (luchtdicht bouwen) en de scheepsbouw, wil Baushield een netwerk opbouwen van applicateurs die op grote schaal (tot 1000 vierkante meter per dag) het product gaan verwerken. Hiervoor wordt gevist in de schilders- en onderhoudsbranche. Schilders hebben feeling met laagdikte, kennis van ondergronden en zijn veelal gewend te spuiten.

Bent u een ondernemer met een eigen schildersbedrijf, en heeft u minimaal vijf medewerkers in dienst? Dan past u wellicht binnen de profielschets van Baushield. U kunt dan contact opnemen met Mark Verhagen op telefoonnummer 073 503 5843, of via info@baushield.com.