Baushield ontzorgd aannemer met Luchtdicht Bouwen

De markt van het luchtdicht bouwen ontwikkelt zich snel. Werd er voorheen enkel gewerkt met banden en tapes, zie je dat nu de vloeibare afdichtingsmaterialen in opkomst zijn. Daarnaast vindt er een verandering plaats in de verwerking van deze producten. Langzaam maar zeker kiezen meer aannemers voor een afdichting aan de binnenzijde, de warme kant van de constructie.

Een afdichting aan de binnenzijde heeft een aantal specifieke voordelen. Allereerst ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Zelfs op regenachtige dagen ligt het proces niet stil en kan het luchtdicht bouwen gewoon doorgaan. Daarnaast hoeft er minder gewerkt te worden vanaf de steiger, wat het verwerkingsproces een stuk versneld. Deze besparing in arbeidsuren vertaald zich voor de aannemer weer terug in een kostbesparing over het gehele project.

Met Cantex LDR-100 wordt ingespeeld op al de bovengenoemde ontwikkelingen. De vloeibare rubberkit heeft alle voordelen van een vloeibaar afdichtingsmateriaal, maar kan ook nog eens vanaf de binnenzijde worden aangebracht. In tegenstelling tot andere producten hecht stucwerk en spuitwerk rechtstreeks op het materiaal, zonder dat hierbij doorbloeding plaatsvindt.

Ook voor de aannemer die compleet ontzorgd wil worden biedt Baushield diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het gehele proces van luchtdicht bouwen uit te besteden. Baushield heeft een technisch team en een breed netwerk van gecertificeerde applicateurs die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van dergelijke afdichtingen. Tegen een scherpe prijs en een garantieperiode nemen wij graag het gehele project voor onze rekening.