Altijd de norm

Voor veel aannemers binnen zowel de nieuwbouw als de renovatiebranche is luchtdicht bouwen de laatste jaren erg belangrijk geworden. Zoals u weet wordt ieder jaar weer de norm aangescherpt. Deze normverandering vraagt voor een andere aanpak bij het luchtdicht bouwen.

Complete ontzorging, op u afgestemd

Het luchtdicht bouwen uitbesteden heeft zo zijn voordelen. Van begin van eind word u ontzorgt van het gehele proces van het luchtdicht bouwen. We doen dit volgens uw planning en zorgen dat u totaal geen omkijken of oponthoud meer heeft naar het luchtdicht bouwen. Flexibiliteit en dynamiek is belangrijk.

Toegewijd team van professionals

Uw werknemers zijn te waardevol om hen van uw werk af te houden. De applicateurs van Luchtdicht.nl zijn gecertificeerde professionals die gespecialiseerd zijn in alle facetten van het luchtdicht bouwen. Zo besparen zij u tijd door een razendsnelle verwerking en een efficiënte taakindeling.

Besparing over het gehele traject

De elastische rubbers op waterbasis hebben een uitstekende hechting op vrijwel alle (lichtvochtige) ondergronden. Het damp open systeem in de rubber hecht met zowel stuc- en spackspuitwerk als met cementdek- en anhydrietvloeren. Hierdoor is verwerking vanuit de binnenzijde mogelijk. De tijd die wordt bespaard met het luchtdicht bouwen vertaald zich terug naar de aannemer. Middels een raamovereenkomst is het mogelijk een vaste jaarprijs per strekkende meter aan te bieden.

Altijd de norm

Door het werk door Baushield Luchtdicht uit te laten voeren en aannemers hiermee te ontzorgen kunnen zij de kwaliteit van het luchtdicht bouwen garanderen. Dankzij een technisch team en professionele producten is een garantie van 10 jaar op de applicatie en het product mogelijk.

Baushield