Baushield Rubber introduceert Foundation Sealer

Optrekkend vocht is één van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste, oorzaak van schade aan stucwerk boven het maaiveld. Zeker in het Nederlandse, natte klimaat zorgt dit in veel gevallen voor grote problemen. Bewezen is echter dat er nauwelijks schade zal optreden zolang het vocht niet de kans krijgt om in of achter het pleistersysteem te komen. Speciaal daarvoor komt Baushield op de markt met een uniek product: Foundation Sealer. Optrekkend vocht is één van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste, oorzaak van schade aan stucwerk boven het maaiveld. Zeker in het Nederlandse, natte klimaat zorgt dit in veel gevallen voor grote problemen. Bewezen is echter dat er nauwelijks schade zal optreden zolang het vocht niet de kans krijgt om in of achter het pleistersysteem te komen. Speciaal daarvoor komt Baushield op de markt met een uniek product: Foundation Sealer.

Toepassing
Cantex Foundation Sealer is een beschermende coating, welke wordt gebruikt voor afdichtingen onder en boven het maaiveld. Het beschermt de fundering en de buitengevel tegen vochtschade. Het hecht op vrijwel alle ondergronden zoals beton, steen, metaal etc. en kan ook als spatrand worden opgezet. Naast het beschermen van funderingen is het product ook geschikt voor andere afdichtingen onder het maaiveld, zoals o.a. kelders.

Eigenschappen
Cantex Foundation Sealer is de vervanger van traditionele teerproducten. In tegenstelling tot deze producten kan Foundation Sealer worden afgewerkt met een sierpleister, tegelwerk of kwalitatief goede buitenlatex. Hierbij zal geen doorbloeding plaatsvinden. Door deze unieke eigenschap kan het product tot hoog boven het maaiveld worden aangebracht, wat toekomstige vochtschade zal voorkomen.
Daarnaast heeft het product een hoge, blijvende elasticiteit, waardoor het de werking van verschillende ondergronden moeiteloos kan opvangen. In het naadloze membraan zal geen scheurvorming optreden.
Verder is Cantex Foundation Sealer niet toxisch en bevat het geen vluchtige stoffen. Hierdoor is de applicatie vriendelijk voor zowel de gebruiker als het milieu.

Prijzen
Het verbruik van het product is erg laag. Voor één vierkante meter is 0,45 liter Foundation Sealer al voldoende. Door de lage prijsstelling (kostprijs eindverbruik: ca. € 3,60 p. m²) biedt het product financiële voordelen ten opzichte van de conventionele teerproducten.

Retailers
Baushield bouwt momenteel aan een netwerk van gecertificeerde applicateurs en wederverkopers. Op de website, www.baushield.com, vindt u in een overzicht waar de Cantex producten verkrijgbaar zijn. Voor verschillende regio’s binnen Nederland zijn zij nog op zoek naar verkooppunten en/of verwerkers.

Interesse? Meld u aan via onze website (www.baushield.com), of stuur een mail naar info@baushield.com